TussenTijdse Toets

Rijbewijs hoeft niet duur te zijn!

Iwan Kantemanplein 16

1060 RM Amsterdam

06-52056339

Info@rijschoolbos.nl

Copyright @ All Rights Reserved

Follow us:

Kwaliteit in rijvardigheid

Tussentijdse toets


De tussentijdse toets (TTT) is een rijtest op ongeveer 3/4 van de rijles kan doen. De toets verloopt als een echt praktijkexamen. Hiermee kun je alvast wennen aan het examen, zodat je dan minder nerveus bent.

Een examinator van het CBR beoordeelt tijdens de tussentijdse toets je rijvaardigheid. Hij controleert alles wat bij een echt examen ook getoetst wordt. De toets duurt even lang als een echt examen. Je instructeur rijdt mee.


In de toets kun je een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen van het praktijkexamen, zoals file parkeren of bochtje achteruit.

Na afloop van de toeta loop je samen met examinator je zelfreflectie formulier door op alle onderdelen. Daarop brengt de examinator per onderdeel advies uit. Je kunt aan de hand hiervan precies zien aan welke onderdelen je nog moet werken. De examinator en je instructeur geven na de toets tips ter verbetering.


Om in aanmerking te komen voor de toets, moet je het theorie examen hebben behaald. Je moet ook een geldig legitimatiebewijs meenemen.

Goedkope rijschool Amsterdam