Over ons

Rijbewijs hoeft niet duur te zijn!

Iwan Kantemanplein 16

1060 RM Amsterdam

06-52056339

Info@rijschoolbos.nl

Copyright @ All Rights Reserved

Follow us:

Kwaliteit in rijvardigheid

Wie wij zijn?


Wij zijn Rijschool BOS, een vast begrip geworden in de Amsterdamse  Rijschoolbranche.


Sinds 2010 verzorgen wij in Amsterdam en omgeving kwalitatief goede en efficiĆ«nte rijopleidingen. Gedreven door passie voor het vak hebben wij de missie om al onze leerlingen in 1 keer te laten slagen voor hun rijbewijs. 

Hoe we dat willen doen?


Om de kwaliteit te kunnen waarborgen houdt Rijschool BOS volledig aan de voorgeschreven CBR standaarden. Stap voor stap zorgen we er voor dat onze kandidaten alle aspecten beheersten en zo goed voorbereid op hun examen verschijnen.

 

Efficiƫntie pakken we heel anders aan. Hier staat de leerling centraal. Na dat we samen met de kandidaat een plan hebben gemaakt bekijken we ook hoe de kandidaat er voor staat en geven wij het advies over verdere planning van de rijopleiding zo als bijvoorbeeld de planning van een rijles.


Bij Rijschool BOS  is het ook mogelijk om met 17 jaar je rijbewijs voor de auto te halen.

Voor meer details hierover en hoe dat dan in zijn werk gaat lees je hier.Gratis Proefles in Amsterdam

Je rijbewijs in een keer halen is een missie en geen DOEL. Mocht het niet in een keer lukken dan evalueren we samen het doorlopen traject, en vullen we het aan daar waar nodig blijkt te zijn, zodat we de volgende keer meer succes hebben.

 

Wil je weten of we het daadwerkelijk goed doen kijk dan even op CBR rijschoolzoeker, zoek ons op en bekijk de actuele slagingspercentages ( klik hier voor meer info)

 

Wil jij je aanmelden voor een gratis proefles of heb andere vragen of suggesties neem dan contact met ons op.

 

Voor nu willen wij je van harte bedanken voor je tijd en je bezoek aan onze  web site..

 

Tot snel..